Εγκαταστάσεις
 
 
Τα Εκπαιδευτήρια λειτουργούν σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες  κτηριακές εγκαταστάσεις και φιλοξενούν  μαθητές Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή Ψηλογέφυρο Αγρινίου και είναι πρωτοποριακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με πολλούς και άνετους λειτουργικά χώρους. Σε μια έκταση 10 στρεμμάτων στην εξοχή έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, έτσι όπως διαμορφώνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε οικοδομική επιφάνεια 2.500 τ.μ., αυτόνομα κτίρια για κάθε σχολική μονάδα με ανεξάρτητους αύλειους χώρους.
Περιλαμβάνουν πολλές και άνετες αίθουσες διδασκαλίας, χώρους για υπαίθριο μάθημα (κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα), ημιυπαίθριους χώρους για βροχερές μέρες, Εργαστήρια Φυσικής-Χημείας, Εργαστήρια Πληροφορικής, Εργαστήριο Τεχνολογίας, Εργαστήριο Καλλιτεχνικών, Βιβλιοθήκη-Αίθουσα Μουσικής, Γυμναστήριο, Κουζίνα-Τραπεζαρία, χώρο παιχνιδιού Προπρονηπίων-Προνηπίων-Νηπίων, αθλητικές εγκαταστάσεις-γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ

Ψηλογέφυρο Αγρινίου, ΤΚ 30100

Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο, Λύκειο

Ευφροσύνη και Αγγελική Σωτηρίου Μπαλαούρα

Τηλ: 
26410 24800, 26410 24248, 26410 24360, 26410 29979

email: balaoura1@ppschool.gr (γονείς)
email: balaoura2@ppschool.gr (βιογραφικά)