Μαθήματα Φωτογραφίας - ΚινηματογράφουΣτα πλαίσια των γυρισμάτων για τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους, οι τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου μας, βρέθηκαν στο όμορφο Αιτωλικό ,  όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον κ.  Αθανάσιο Τσίντζο, επαγγελματία ψαρά, ο οποίος μας μίλησε για το επάγγελμά του, την ομορφιά αλλά και τη δυσκολία της δουλειάς. Οι μαθητές απέκτησαν ρόλο δημοσιογράφου,  αλλά και κινηματογραφιστή,  με τη συνδρομή του κ. Λέτσα Κώστα . 

Με  την έναρξη του σχολικού έτους εγκαινιάζουμε κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας και κινηματογράφου για  τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, με υπεύθυνο των μαθημάτων τον κο. Λέτσα Κώστα, κινηματογραφιστή.

Στόχος  μας είναι να δώσουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο της φωτογραφίας, καθώς και να αποκτήσουν κινηματογραφική παιδεία.

Θα  μπορέσουν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να δημιουργήσουν μόνα τους εικόνες και ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες θα είναι το εισιτήριο για τη συμμετοχή μας σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

Μέσα  από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των μαθημάτων, ο οποίος διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τόσο για την παρουσίαση της θεωρίας όσο και την εφαρμογή της στην πράξη, οι μαθητές μας θα αποκτήσουν μια δημιουργική επαφή με την έβδομη τέχνη, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας.