ΑΡΧΙΚΗ

Αναζήτηση

images/mb01.jpg

Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης


Τα Εκπαιδευτήρια Παναγία Προυσιώτισσα, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών τους εκδηλώσεων, διοργανώνουν ετήσιο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης, που απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Νομού μας.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον των νέων για τον ποιητικό, έμμετρο λόγο, τη δημιουργική γραφή, την ενασχόληση με τη συγγραφή λογοτεχνικού, δοκιμιακού κειμένου, αλλά και ευρύτερα να ενθαρρύνει τη γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο των μουσών, ως αντίδοτο στη μονομερή επαφή τους με τα τεχνολογικά προϊόντα της εποχής μας.

Περισσότερα...

Προγράμματα STEM

Οι Θετικές Επιστήμες, τα Μαθηματικά, η Μηχανική και η Τεχνολογία είναι πολιτισμικά επιτεύγματα,  που κατακτήθηκαν μέσα από τους αιώνες και αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ζωής μας ως πολίτες, εργαζόμενοι και γονείς. Είναι λοιπόν απαραίτητο τα παιδιά μας όχι μόνο να μαθαίνουν και να κατανοούν τις βασικές αρχές αυτών των επιστημών, αλλά και να είναι σε θέση να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους, χρησιμοποιώντας αυτές τις επιστήμες ως λεξικό. Τα Εκπαιδευτήριά μας, θέλοντας να εναρμονίσουν το Πρόγραμμα Σπουδών τους με αυτή την παγκόσμια τάση, εφαρμόζουν για 5η συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM (Sience, Technology, Engineering, Mathematics). (http://www.ed.gov/stem). 


Περισσότερα...

60 χρόνια Εκπαιδευτήρια "Παναγία Προυσιώτισσα"
60 χρόνια Το κανάλι μας στο youtube

Σχολείο Έξι Ημερών για τον Παιδικό Σταθμό και το ΝηπιαγωγείοΠερισσότερες Πληροφορίες

Πτυχία Ξένων Γλωσσών


Περισσότερες Πληροφορίες

Νέα

Καινοτόμα Προγράμματα
January 23, 2020
Γιορτή Σκακιού στα Εκπαιδευτηριά μας
Καινοτόμα Προγράμματα
December 19, 2019
Christmas Camp

Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

Ενημερωθείτε online για εργασίες, εξετάσεις, βρείτε επιπλεόν πληροφορίες για το μάθημα της ημέρας, περάστε τον χρόνο σας δοκιμάζοντας τις γνώσεις σας σε σύντομα τεστ και μια σειρά επιπλέον δραστηριοτήτων που μπορείτε να βρείτε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας.

Γιορτές Λήξης

Η 60η γιορτή λήξης αφιερώνεται στον Σωτήρη και τη Μάχη

Αφιερώνεται στους γονείς που δε βάζουν όρια και όρους στην αγάπη

Χάρη σε αυτούς έχουμε τα καλύτερα όνειρα

Χάρη σε αυτούς και σε εσάς, είμαστε όλοι εδώ… για ό,τι μας ενώνει…

Ψηλογέφυρο Αγρινίου, ΤΚ 30100

Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο: 2641029979
Δημοτικό: 2641024800 (fax: 2641024360)
Γυμνάσιο, Λύκειο: 2641024248

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό: balaoura1@ppschool.gr
Γυμνάσιο - Λύκειο: balaoura2@ppschool.gr